O nama

Potreban vam je mini automobil za brz obilazak grada, ekonomičan za svakodnevne potrebe, premium ili luksuzan za specijalne prilike ili standardan u poslovne svrhe?U Martello rent a car-u Beograd možete iznajmiti sve vrste automobila: od praktičnih economy do luksuznih premium automobila. Na usluzi smo kako stanovništvu, turistima, tako i poslovnim i korporativnim klijentima.

Ukoliko imate posebne potrebe ili zahteve, tu smo da premašimo vaša očekivanja.Imamo i posebne pogodnosti za pravna lica i dugoročne najmove automobila, kao i specijalne usluge.

Niste sigurni šta će najbolje odgovarati vašim potrebama?  Mi ćemo vam pomoći da rešite tu dilemu i dati sve potrebne informacije kako biste izabrali automobil koji vam je potreban. Bilo da tražite mali automobil za gradsku vožnju,  za beg iz grada, ili prostrani auto za porodični odmor, pomoći ćemo vam da napravite najbolji izbor.Naše iskustvo radi za vas. Dobićete pravi savet i najbolju ponudu, uz profesionalni pristup i poštovanje vaših želja. Za nas je najbolja preporuka to što nam se klijenti - i domaći i strani - godinama iznova vraćaju.

Jedana od izuzetno važnih osobina koje izdvajaju usluge Martello rent a car-a, u odnosu na ostalu ponudu na tržištu, jeste posedovanje novih i pouzdanih vozila, iskusno, stručno, fleksibilno i ljubazno osoblje, koje garantuje podršku svojim klijentima sa ciljem da u potpunosti dozvoli klijentu da se usredsredi i uživa u svom putovanju.Nadamo se da svojom profesionalnošću, fleksibilnošću i pristupačnim cenama možemo postati Vaš partner u budućnosti.

Martello rent a car nalazi se na adresi Cara Nikolaja II 11t, na Vračaru preko puta Čuburskog parka.Kvalitetna rent a car usluga po najvišim svetskim standardima, pristupačne cene, profesionalan odnos prema klijentima.

Vaš,

Martello rent a car Beograd tim